ראשי אודות עד 30 30-45 45-65 גיל הזהב פלטיניום קלאב בעלי מוגבלויות
אני
רוצה להכיר
תאריך לידה ואיזה מזל
אזור מגורים
מספר טלפון
שם מלא
דוא"ל
אימות דוא"ל
אני מאשר/ת את התקנון, ושמלאו לי 18 שנים
הצטרפו כעת

פנינה רוזנבלום תעשה הכל כדי למצוא עבורך את אהבת חייך.
הכנס פרטיך בחינם והצטרף למועדון החברים של פנינה רוזנבלום.

התחברות משתמש קיים
משתמש חדש? הרשם | שכחת סיסמא?
מפנינה רוזנבלום אליכם..
 

ממטבחה של פנינה רוזנבלום

 

 

היום החלטתי לשנות קצת כיוון והיות ואני מאוד אוהבת לבשל ויוצא לי בעיקר בימי שישי למשפחה,
עם הזמן יצא לי לבנות לי כמה סוגים של מתכונים שאנחנו מאוד אוהבים.

מדי פעם אני אעביר מתכון כזה או אחר "ממטבחה של פנינה רוזנבלום". היום החלטתי דווקא ללכת על מאכל מהמטבח האיטלקי ספגטי פטריות בשמנת.

אני אישית לא מכירה הרבה אנשים שלא אוהבים, במיוחד אם יוצא לכם הטעם של המתכון שלי.

מצרכים:
ספגטי מספר 7- קופסא
שמנת לבישול 10%- קופסא
פטריות שמפיניון חתוכות - קופסא
שום כתוש כף גדושה
מלח
פלפל
שמן זית
רבע של חמאה מלוחה

הוראות הכנה:
מרתיחים סיר מים, כאשר המים רותחים מכניסים את הספגטי.
עוקבים לראות שהספגטי מוכן, לא רך מדי ולא קשה מדי.
כאשר הוא מוכן, מסננים את המים ושופכים את הרוטב על הספגטי.

הכנת הרוטב:
לוקחים מחבת עמוקה, קודם כל שמים בערך רבע כוס שמן זית (אפשר קצת יותר),
לאחר מכן שופכים את הפטריות ואת החמאה,
את השום הכתוש - כף גדושה, מלח (לפי טעם), פלפל

לא לשכוח- תמיד לערבב!

מחכים עד שהפטריות והשום ישחימו ואז מוסיפים את קופסאת השמנת
מערבבים עוד קצת ושופכים את הרוטב על הספגטי.
לסיום, מערבבים את הספגטי עם הרוטב

ומגישים חם!

בתיאבון!

אצלי בבית אני מגישה את הספגטי הזה כמנה ראשונה בארוחה,
בהמשך אני אעדכן אתכם במתכונים נוספים.

שלכם,

פנינה

 pnina_mtbah